Reviews from Snekkie Enschede

Recent reviews

5.0
Harry Waijers
Yesterday

Zoals we Snekkie kennen. Gewoon zeer goed. Goede service, goede bezorging. Zeer goed verpakt, zeer warm, veel, zeer lekker. Kwaliteit is gewoon goed. Beetje weinig saus. Maar ja, wij Nederlanders hebben altijd wat te zeuren. Jullie zijn voor ons nog steeds de nr 1 voor het bestellen van eten. Dank je wel. Blijf gewoon doorgaan. Wij komen terug

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H R
Yesterday

Was weer lekker en keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Chris
Yesterday

Altijd lekker, altijd supersnel en altijd vriendelijk.

Ans
24 June 2022

Niks op aan te merken. Weer lekker gegeten en goede service. Top!

KRUIS Administratie & Advies
14 June 2022

Prima op tijd, warm en smakelijk!

Erwin Abbink
12 June 2022
M. Th.
5 June 2022
Vetbennie
28 May 2022

Bestelling op tijd Slappe patat Weinig kebab op de kapsalon

Dennis
24 May 2022
Michael
24 May 2022
Davidson
15 May 2022

Spareribs was niet mals

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Arnold
6 May 2022

Zoals altijd lekker en snel bezorgt

E. Bijl
29 April 2022
De paauw
23 April 2022
Scholten
22 April 2022

Pizza's waren niet van de kwaliteit die we gewend zijn van Snekkie; bodem te dun, te hard en buitenrand verbrand. De Dรถner Kapsalon was daarentegen zoals altijd top.

Lars
10 April 2022
Linda
10 April 2022
Bernardus
5 April 2022
Jean
4 April 2022

Het was heerlijk ๐Ÿ‘Œ

Vetbennie
1 April 2022

Helemaal top alleen de patat was slof kan gebeuren Vooral op vrijdag ๐Ÿ‘

Linda
27 March 2022
Linda
22 March 2022
Dennis B
19 March 2022

Top snackbar! Vriendelijk personeel

Vetbennie
18 March 2022

Was weer top

Vetbennie
11 March 2022

Lekker gegeten was op tijd en het eten was warm Super mijn complimenten ๐Ÿ‘

Vetbennie
5 March 2022

Was weer super lekker Eten was warm Top

Kaan
2 March 2022
Xander Sluik
1 March 2022
Rene
25 February 2022

Lekker gegeten Eten op tijd en warm Tot de volgende keer

Rishen
23 February 2022

Het eten was nog lekker warm en vers

Linda
20 February 2022
Rene Kruis
16 February 2022

Ptrima op tijd, zoals altijd en eten heerlijk en warm.

Claud
12 February 2022

Goed en lekker eten. Snel gebracht.

Rene
12 February 2022

Lekker gegeten Op tijd geleverd Super

Maarten
1 February 2022
Marika
23 January 2022
Caroline
22 January 2022
Ans
22 January 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd!!

Melissa b
20 January 2022
Pascal
17 January 2022
NSM
4 January 2022
G. Martin
3 January 2022

We hadden een trio bij onze bestelling die veels te lang gebakken was, was helemaal uitgedroogd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Mike flapoor
24 December 2021
Huub
19 December 2021
Mike
18 December 2021
C
14 December 2021

Bezorger was mooi optijd. Eten was helaas koud.

Littikholt
14 December 2021

Geen opmerkingen

Louise
14 December 2021

Een kipschotel met welgeteld 3 stukjes

Yolanda
12 December 2021

Zoals altijd, weer genoten van de overheerlijke Texas Ribs. Ook onverwacht snel thuis bezorgd. Top, op de avond dat Max wereldkampioen werd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Attila Foldes
10 December 2021
M
5 December 2021
W. Folkers
26 November 2021

Prima eten en een vriendelijke bezorgster

juicy
21 November 2021

super lekker en extreem snel bezorgd!

Theo Scholte
20 November 2021
Gsing11
20 November 2021
J
4 November 2021
Rishen
3 November 2021

Ik heb weer heerlijke verse pizza gehad. Dankjeโ€ฆ

Joke
29 October 2021

Heerlijk gegeten ruim voldoende zeker een aanrader

Lara
27 October 2021
Derman yavuz
18 October 2021
KC
17 October 2021
Derman yavuz
16 October 2021
Jrs
14 October 2021

Rijkelijk gevulde pizza zonder lekkend vet top !!

Marjon Wennink
10 October 2021

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was ook goed warm.

Gerrit
9 October 2021

Altijd goed Maar neem pindasaus wordt het nog beter

Yannick pareja
28 September 2021
Denise
24 September 2021
Ans
24 September 2021

Zoals altijd was het weer superlekker en heel warm. Zeer tevreden!!

Louise Kroeze
23 September 2021

Eten was heerlijk alleen niet helemaal warm, volgens mij komt dit omdat de koude blikjes cola er boven op lagen. Leuke bezorgster zeer vriendelijk

Johny
21 September 2021

Heerlijk pizza dankjewel

Anoniem
17 September 2021

Iets later bezorgd dan aangegeven was maar kapsalon shoarma smaakte erg goed.

Hans Reefman
16 September 2021

Lekker en op tijd!

Chris
7 September 2021

Alles was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Alleen de patat was dit keer veel te zout...

H R
6 September 2021

Iets later dan gepland, maar was weer heerlijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo Scholte
28 August 2021

Snel bezorgd, en was heerlijk.

Sandra
27 August 2021

Snelle levering en lekker eten

Saskia
17 August 2021

Het smaakte weer prima en snel bezorgd

Roy ten Brinke
7 August 2021
Patty
6 August 2021
Dennis
30 July 2021

Altijd goed en snel.. van A tot Z perfect โค๏ธ

Tony
25 July 2021

Had de super shoarma besteld, maar het was een normaal bakje en was iets meer dan de helft vol.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marcel
23 July 2021

Heerlijk gegeten, de pindasaus miste helaas bij de spareribs.

Janneke Stoelwinder
23 July 2021

Altijd tevreden, top +

Mark Grevinga
19 July 2021
Pamela
12 July 2021

Lekker eten

Robert Vinke
10 July 2021

Duidelijke bestellijst , goed eten en lekker warm De bezorging werd optijd gebracht op afgesproken tijd

Ans
5 July 2021

We hebben weer gesmuld van onze warme maaltijd. Zeker een aanrader bij jullie. Top!!

Jessica
4 July 2021

Wow wederom heerlijk gegeten die spare ribs echt super super Zelfs de anderen vonden t geweldig zeker voor herhaling De recepten NIET veranderen graag

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Aimee
30 June 2021

Snelle levering en het eten was super lekker!

Jordy
23 June 2021
Simone
22 June 2021
Roy ten Brinke
20 June 2021
Max
19 June 2021

Heerlijke spareribs

Franky
18 June 2021
Joachim
17 June 2021

Mooi op tijd voor het voetbal en altijd goed

Joshua
16 June 2021
Miranda v H
14 June 2021

Top, op tijd warm en het belangrijkste lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pamela
10 June 2021
Hans Reefman
8 June 2021

Weer prima voor elkaar

Theo
7 June 2021

Smaakte weer heerlijk. Goed bord vol, net iets teveel, voor mij dan.

temmink
5 June 2021

was lekker

Van der weide
5 June 2021
Beijerink
5 June 2021

Perfect! En heerlijk vroeger dan de status aan gaf.... we bestelden om 17 40, de status zei 18.45 en het werd geleverd al om 18.00u!!

Bjorn
4 June 2021

Eten altijd goed daar kunnen vele nog van leren

Roe
30 May 2021

Het was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Pamela
22 May 2021

Zo als gewoonlijk weer heerlijk gegeten

Franky
18 May 2021

Was weer heerijk

Jordy
16 May 2021
Pamela
15 May 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk

Simone
15 May 2021
temmink
14 May 2021

goed

Jordy
12 May 2021
Harry Waijers
9 May 2021

Het eten was weer buitengewoon goed. En ondanks dat de bestelling gedaan is op moederdag toch lekker vlot geleverd. Dank je wel Snekkie.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M. v.d. Tol
1 May 2021

Het eten was prima, en goed warm. Het was ruim op tijd bezorgd.

Denise en jan
27 April 2021

Super eten gister lekker pizza gehad de devils spareribs zijn ook mijn favo ๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Kim
26 April 2021

Zoals elke keer, lekker op smaak en snelle levering.

Rk
18 April 2021

Lekkere honing ribs met goed doorbakken friet.bestelling snel bezorgd

Attila Foldes
17 April 2021
Kim
16 April 2021

Snelle levering, goede smaak. Vond jammer dat de eten op grond werd gelegd ivm 1,5 m. Tip: op een warmhoudbox/grote foambox plaatsen.

Jasmijn
16 April 2021

De bestelling was heel snel bezorgd en het eten was erg lekker

Manuela de jonge
10 April 2021

Wij hebben vaker besteld bij snekkie . Maar is een aanrader goed eten is lekker.

Besselink
10 April 2021

2 keer niet gekregen wat ik besteld heb een keer geen schippersbal gekregen en een keer geen bamibal met mayonaise en 2 keer eten koud

Luttikholt
9 April 2021

Het eten was heerlijk en goed gemaakt

Harry waijers
5 April 2021

Bestelling op 2e Paasdag. Toch nog redelijk op tijd. Wel weer lekker en goed warm. Top snekkie. Fijne Pasen

Danny
4 April 2021

Super lekker zoals altijd ๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ailleen.
4 April 2021

Helaas zaten er geen kruiden op de patat waar we wel om gevraagd hadden. De kip was droog, ben ik niet gewend van jullie.

Marsha
27 March 2021

Wij bestellen hier geregeld. Altijd goed. Maar deze keer was de patat keihard. Leek wel 2x gebakken. En er miste ook de extra knoflooksaus die we hadden besteld.

Anoniem
25 March 2021

Ik heb al heel vaak besteld bij snekkie En altijd vriendelijk en goed eten , Snel bezorgd , Echt netjes Groetjes

Gerrit
22 March 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Het bezoek vond het eren ook heerlijk en was blij met het gratis blikje drinken. Ga zo door Anton en het team

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marc huls
21 March 2021
Ans
19 March 2021

Ik kan het iedereen aanbevelen. Het is altijd lekker

Jousef Sakar
15 March 2021

Top bedrijf!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Toos
13 March 2021

Het eten was prima niets over te klagen. Dankjewel

Elviera
9 March 2021

Snelle service. Goed warm en prima van smaak. Misschien op het vlees iets minder zout

Nikki
8 March 2021
Tim Visser
3 March 2021
Marco
2 March 2021

Zeer goede en snelle levering Eten was heerlijk

Maria
2 March 2021

These were the best fries I have had in a long time! They were super crispy and the sauces were amazing as well

Joshua
2 March 2021

Lekker snel bezorgd en lekker eten een aanrader

Jeannette
28 February 2021
Pamela
23 February 2021
Yenna
22 February 2021

Was weer lekker aan de patat was te zout voor mij

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Meriam
21 February 2021

Erg lekker en een goeie prijs-kwaliteit verhouding. De bezorger was GEEN minuut te laat. Goede eerste ervaring!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joshua
21 February 2021

Altijd lekker eten alleen was dit keer de bezorging wat minder heb een uur moeten wachten op mn eten

Muller
20 February 2021

Prima

Linda
16 February 2021

Was super lekker en veel dus super goed oja en snel bezorgt

Pamela
14 February 2021

Zo als altijd weer heerlijk

Beijerink
13 February 2021

Heerlijke maaltijden! En altijd vers, warm, smaakvol en knapperig.

De visser
9 February 2021

Heerlijk zoals altijd

Nikki
6 February 2021
Ans
5 February 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Top!

Beijerink
30 January 2021

Prima!!

H. de Ruyter-de Roo
29 January 2021

Zoals altijd, lekker gegeten en binnen een half uur gebracht. Echt perfect.......en natuurlijk bij Snekkie zelf besteld, zonder tussenpersoon!!

Pamela
28 January 2021

Zoals je gewoonlijk weer heerlijk

Tom Elfring
25 January 2021

Kebab en Vlaamse Friet was weer heerlijk. Door goede verpakking was de temperatuur prima. Uiterst vriendelijke bezorging. Top!

Andy
22 January 2021

1,5 uur voor drie kapsalons.

Rosita
17 January 2021
Jousef Sakar
10 January 2021

Beste van Enschede!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nikki
9 January 2021
Pamela
4 January 2021
Ans
29 December 2020

Oh het was weer superlekker zoals altijd. Heerlijk warm ook. Echt een aanrader! In het nieuwe jaar zullen we zeker weer vaak bestellen. Supertevreden!

Wemekamp
27 December 2020
Karin
22 December 2020

Altijd lekker en snel. Omdat de pizza nabezorgd werd (zonder dat er lang tussen zat), kregen we een fles cola erbij, top!

Stephanie
20 December 2020
temmink
19 December 2020
Pamela
18 December 2020
Pieter
15 December 2020

Super lekker en echt stipt op de aangegeven tijd!

Ans
15 December 2020

Altijd lekker en warm. Top!

H. de Ruyter-de Roo
8 December 2020

Het was weer lekker, maar dat is heel gewoon bij Snekkie. Daarom bestellen we daar van tijd tot tijd een lekkere hap.

Erik
7 December 2020

Simpel : Wij bestellen altijd de honingRibs en de devilsRibs. HEERLIJK !!! Beste spareribs, in ieder geval, van oost Nederland.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

kim
7 December 2020

Super lekkere sparibs. Alleen het vlees heeft soms iets teveel vet. Devil ribs, lekkerste marinade van Enschede!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Damhuis
6 December 2020

Het eten kwam koud aan smaak was niet goed bamischijf ontzettend klef

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van Veen Vriezema
5 December 2020

Was heerlijk, super lekker was eerder bezorgd dan we doorkregen via de mail. Perfect

Familie Morris
3 December 2020

Hamburger besteld... Ging er vanuit dat het om hamburgers ging inclusief een broodje, vooral voor die prijs. Kreeg alleen hamburgers met uien erop, dit had ik niet van jullie verwacht, duidelijker op de site zetten. Al helemaal aangezien we een vaste klant van jullie zijn, was helaas erg Teleurstellend.

Arnold
29 November 2020

Top en snel zoals altijd

Linda
28 November 2020

Lekker eten. Vooral de cordon blue is erg lekker. Top! Op zaterdag is het wat drukker dus duurt het wat langer maar kwaliteit blijft!

Ans
22 November 2020

Het was weer heerlijk zoals het altijd is. Top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

M.d
18 November 2020

Heel onbeleefd aan de deur, op geld uit dat ik al had betaald! En heel weinig voor de prijs.

Tim Visser
16 November 2020
R.J.
14 November 2020
Alwin
14 November 2020

Lekker eten, perfect op tijd volgend afspraak... kan niet beter.

Zweers
7 November 2020

Zeer lekker gegeten

Beijerink
6 November 2020

Heerlijke, niet-vette loempia met zalig-knapperige aardappelschijfjes. Berehap was heerlijk warm en lekker met knapperige frietjes!!

Smit
6 November 2020

als je aangeeft dat je bestelling om 17.45 mag worden bezorgd, verwacht je niet dat die pas om 18.20 komt. ondanks 2 mailtjes van 18.00 uur komt het om 18.10 dat de bestelling onderweg is. als diabeet is op tijd eten belangrijk ook al is het dan een keer een snack

Helene wieringa
2 November 2020

Precies op tijd klaar en erg lekker.

Harry waijers
1 November 2020

Lekker snel. En dat op zondag. Super. Heerlijk gegeten en lekker warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patty
27 October 2020

Het was zoals altijd super lekker..

Do
24 October 2020

De aard waren goed en knapperig gebakken zoals ik had gevraagd. De spare ribs waren helaas niet zo mals als dat ik van snekkie gewend ben en ze waren ook niet zo goed gemarineerd als dat ik gewend ben van jullie. Ik had de hele bestelling gevraagd zonder tomaat ivm allergie. In de salade zat tomaat. De bestelling zou om 19.10 er zijn, om 19.17u kreeg ik pas een berichtje dat de bestelling onderweg was. Wat ik erg jammer vond, want het duurde dus langer voordat t er was...

M. v.d. Tol
23 October 2020
Fam wolbers
22 October 2020

Is altijd lekket zeer tevreden ook de bezorging is goed van mij 10 kruisjes hoor

Pamela
22 October 2020
Arnold
16 October 2020

Top zoals altijd

Wijnen
11 October 2020

Had een shoarma kipfilet schotel besteld zonder groente erin of erdoor. Krijg ik door de kipdoner toch van alles erdoor! Was mijn eerste en tevens mijn laatste bestelling, app gelijk gewist!

gert
5 October 2020

begreep was taai,niet lekker, bamibal was goed,maar de mayonaise niet lekker,patat oorlog was goed. totaal 6 min beoordeling

Tineke
5 October 2020

Lekker eten en snelle bezorging. Vriendelijk personeel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hicham
3 October 2020

Altijd goed eten en schoon ben vaste klant

Japink
1 October 2020
Dess
29 September 2020
Susan walda
29 September 2020

Het eten was zo als gewoonlijk weer heerlijk

temmink
28 September 2020
Manon
26 September 2020
Japink
25 September 2020
Joshua
24 September 2020

Zoals altijd lekker eten en mooi optijd

Carlo
22 September 2020
Erik
19 September 2020

De beste (devils en honing) spareribs van oost Nederland en precies op de gevraagde tijd bezorgd. TOP!!!

Henri
19 September 2020
Yolanda Pieloor
16 September 2020

Heerlijk als vanouds. Ook eerder bezorgd dan voorspeld. Top.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Joshua
9 September 2020
Elles
3 September 2020

Super lekker!! Die halve haan is echt goed gekruid en de aardappels ook lekker. Mijn geld waard!

Anoniem
30 August 2020

Smaakt beter dan andere snackbars ;)

Smit
24 August 2020

Snel, lekker. Top

Wesley
21 August 2020

Top!

Gb
17 August 2020

Heerlijke pizza stadsveld, perfect gemaakt! Daarom eet ik hier al 15+ jaar

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Anet
15 August 2020

Het was weer heerlijk! En qua bezorging was het ook weer netjes een paar minuten voor de aangegeven bezorgtijd. Bedankt! (En tot de volgende bestelling!)

temmink
15 August 2020

lekker

temmink
25 July 2020

het was heerlijk

Wes
19 July 2020

goed te doen bestel geregeld hier

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kapsalon
14 July 2020

goeie kapsalon,goeie prijs.

Leo
14 July 2020

Op tijd bezorgd Eten heel lekker

Hennie
13 July 2020
Cb
10 July 2020

Blikje cola zat er niet bij

Rob
10 July 2020
temmink
27 June 2020

was heerlijk

R z
26 June 2020

netjes volgens afspraak geleverd

M.schouwink
25 June 2020
J.S.
24 June 2020

Zijn erg tevreden, vriendelijke bezorgers, plm 30 minuut wachttijd, prima in orde ๐Ÿ‘Œ

H R
22 June 2020

Zoals gewend, prima en keurig op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

De vogel
20 June 2020

Smaakte goed bezorging snel geleverd

koops
15 June 2020

nieuwe klant en zeer tevreden

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Karin
14 June 2020
Hennie
7 June 2020
IW
7 June 2020

Weer super smakelijk allemaal.

Marcel
7 June 2020

Heerlijk gegeten, maar het eten werd half uur eerder bezorgd dan aangevraagd. Hier voor zou ik een compensatie krijgen, maar deze heb ik nog niet ontvangen.

Johny
6 June 2020
Denise
1 June 2020

Wij bestellen al jaren bij snekkie hij is 1 van de beste van enschede , lekkere devil spareribs, de gyros met ui , shoarma etc. Dikke 5 sterren snekkie!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

IWB
1 June 2020

Loempia schotel en dan nog gratis blikje drinken. SUPER lekker. Voor herhaling vatbaar.

Hennie
31 May 2020
Hennie
29 May 2020
Matthijs
24 May 2020

Snelle en vriendelijke service!

M. v.d. Tol
23 May 2020

De bezorgster stond aan de verkeerde deur aan te bellen waarna ik een telefoontje krijg dat ik niet thuis ben. Oeps, sorry, ik keek niet goed. Het eten was wederom prima

Des
20 May 2020

Lekker eten! En super snelle bezorging!

Marcel
16 May 2020

Was weer lekker! De aardappeltjes van mijn kapsalon waren wel een beetje taai. Maar normaal is t heerlijk!

Mariรซtte v.d. Tol
16 May 2020
Ten
10 May 2020
Henri
4 May 2020

Kipfilet heerlijk, sate gegrild en ook schnitzel lekker op bakplaat of pan (niet in het vet โ€œgegooidโ€ Kortom: prima kwaliteit

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Patty
4 May 2020

Het was weer heerlijk!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JS
3 May 2020

Heel tevreden

Karin
2 May 2020
Assyria
1 May 2020
Marcel
29 April 2020

De Spareribs waren heerlijk, echter de smaak van de pindasaus was verbrand.. daar waar het normaal heerlijke pindasaus is..

Henri
27 April 2020

Super lekkere gegrilde Sate, keurig op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dalsem
25 April 2020

Eten was lekker, patat knapperig en warm ๐Ÿ‘ maar het wachten erop duurde lang! Voor de kids tรฉ lang! Rond 17:50 besteld en iets na half 8 bezorgd (indicatie bezorgtijd was 19:10). Niet gewend trouwens van Snekkie dus misschien met goede reden? Deze helaas niet vernomen, ook niet bij het afleveren!

Ken
25 April 2020

Snel en geleverd en eten was lekker en goed warm top ๐Ÿ‘๐Ÿ‘

JS
22 April 2020
Johny
14 April 2020
Ronald
13 April 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
13 April 2020

Was erg lekker en vers! Voor herhaling vatbaar.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ans
11 April 2020

Het was weer heerlijk! En altijd ruime porties. Top!

Kapsalon
6 April 2020
Janneke van klaveren
5 April 2020

Super service, snel en heerlijk eten ! Gaan we vaker bestellen

S Baldewsing
1 April 2020

Geweldige service en heerlijke eten!!!!

Jons
30 March 2020
H R
29 March 2020

Keurig op tijd, volgens afspraak en eten was zoals gewend prima,

Loes
28 March 2020

Lekkere kapsalon!

Henry ten Berge
26 March 2020

De spicy spareribs waren weer van zeer goede kwaliteit en smaak.

Enschede
25 March 2020
Ans
24 March 2020

Heerlijk gegeten weer. Top!

Blue
17 March 2020

Het eten is super! Warm, goed gekruid en heel snel bezorgd. Wij zijn zeker tevreden.

M.v.d.Tol
8 March 2020
Rob
26 February 2020
Gayt
26 February 2020

Lekker als altijd!

Alexander
10 February 2020

Goed warm en snel geleverd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ronald
4 February 2020

Topservice altijd, heerlijke kapsalon, echt een aanrader!