Bewertungen von Snekkie Enschede

Neue Beurteilungen

5.0
Harry Waijers
Gestern

Zoals we Snekkie kennen. Gewoon zeer goed. Goede service, goede bezorging. Zeer goed verpakt, zeer warm, veel, zeer lekker. Kwaliteit is gewoon goed. Beetje weinig saus. Maar ja, wij Nederlanders hebben altijd wat te zeuren. Jullie zijn voor ons nog steeds de nr 1 voor het bestellen van eten. Dank je wel. Blijf gewoon doorgaan. Wij komen terug

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

H R
Gestern

Was weer lekker en keurig op het afgesproken tijdstip bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Chris
Gestern

Altijd lekker, altijd supersnel en altijd vriendelijk.

Ans
24 Juni 2022

Niks op aan te merken. Weer lekker gegeten en goede service. Top!

KRUIS Administratie & Advies
14 Juni 2022

Prima op tijd, warm en smakelijk!

Erwin Abbink
12 Juni 2022
M. Th.
5 Juni 2022
Vetbennie
28 Mai 2022

Bestelling op tijd Slappe patat Weinig kebab op de kapsalon

Dennis
24 Mai 2022
Michael
24 Mai 2022
Davidson
15 Mai 2022

Spareribs was niet mals

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Arnold
6 Mai 2022

Zoals altijd lekker en snel bezorgt

E. Bijl
29 April 2022
De paauw
23 April 2022
Scholten
22 April 2022

Pizza's waren niet van de kwaliteit die we gewend zijn van Snekkie; bodem te dun, te hard en buitenrand verbrand. De Döner Kapsalon was daarentegen zoals altijd top.

Lars
10 April 2022
Linda
10 April 2022
Bernardus
5 April 2022
Jean
4 April 2022

Het was heerlijk 👌

Vetbennie
1 April 2022

Helemaal top alleen de patat was slof kan gebeuren Vooral op vrijdag 👍

Linda
27 März 2022
Linda
22 März 2022
Dennis B
19 März 2022

Top snackbar! Vriendelijk personeel

Vetbennie
18 März 2022

Was weer top

Vetbennie
11 März 2022

Lekker gegeten was op tijd en het eten was warm Super mijn complimenten 👍

Vetbennie
5 März 2022

Was weer super lekker Eten was warm Top

Kaan
2 März 2022
Xander Sluik
1 März 2022
Rene
25 Februar 2022

Lekker gegeten Eten op tijd en warm Tot de volgende keer

Rishen
23 Februar 2022

Het eten was nog lekker warm en vers

Linda
20 Februar 2022
Rene Kruis
16 Februar 2022

Ptrima op tijd, zoals altijd en eten heerlijk en warm.

Claud
12 Februar 2022

Goed en lekker eten. Snel gebracht.

Rene
12 Februar 2022

Lekker gegeten Op tijd geleverd Super

Maarten
1 Februar 2022
Marika
23 Januar 2022
Caroline
22 Januar 2022
Ans
22 Januar 2022

Het was weer heerlijk zoals altijd!!

Melissa b
20 Januar 2022
Pascal
17 Januar 2022
NSM
4 Januar 2022
G. Martin
3 Januar 2022

We hadden een trio bij onze bestelling die veels te lang gebakken was, was helemaal uitgedroogd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Mike flapoor
24 Dezember 2021
Huub
19 Dezember 2021
Mike
18 Dezember 2021
C
14 Dezember 2021

Bezorger was mooi optijd. Eten was helaas koud.

Littikholt
14 Dezember 2021

Geen opmerkingen

Louise
14 Dezember 2021

Een kipschotel met welgeteld 3 stukjes

Yolanda
12 Dezember 2021

Zoals altijd, weer genoten van de overheerlijke Texas Ribs. Ook onverwacht snel thuis bezorgd. Top, op de avond dat Max wereldkampioen werd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Attila Foldes
10 Dezember 2021
M
5 Dezember 2021
W. Folkers
26 November 2021

Prima eten en een vriendelijke bezorgster

juicy
21 November 2021

super lekker en extreem snel bezorgd!

Theo Scholte
20 November 2021
Gsing11
20 November 2021
J
4 November 2021
Rishen
3 November 2021

Ik heb weer heerlijke verse pizza gehad. Dankje…

Joke
29 Oktober 2021

Heerlijk gegeten ruim voldoende zeker een aanrader

Lara
27 Oktober 2021
Derman yavuz
18 Oktober 2021
KC
17 Oktober 2021
Derman yavuz
16 Oktober 2021
Jrs
14 Oktober 2021

Rijkelijk gevulde pizza zonder lekkend vet top !!

Marjon Wennink
10 Oktober 2021

We hebben heerlijk gegeten. Het eten was ook goed warm.

Gerrit
9 Oktober 2021

Altijd goed Maar neem pindasaus wordt het nog beter

Yannick pareja
28 September 2021
Denise
24 September 2021
Ans
24 September 2021

Zoals altijd was het weer superlekker en heel warm. Zeer tevreden!!

Louise Kroeze
23 September 2021

Eten was heerlijk alleen niet helemaal warm, volgens mij komt dit omdat de koude blikjes cola er boven op lagen. Leuke bezorgster zeer vriendelijk

Johny
21 September 2021

Heerlijk pizza dankjewel

Anoniem
17 September 2021

Iets later bezorgd dan aangegeven was maar kapsalon shoarma smaakte erg goed.

Hans Reefman
16 September 2021

Lekker en op tijd!

Chris
7 September 2021

Alles was zoals gewoonlijk weer heerlijk. Alleen de patat was dit keer veel te zout...

H R
6 September 2021

Iets later dan gepland, maar was weer heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Theo Scholte
28 August 2021

Snel bezorgd, en was heerlijk.

Sandra
27 August 2021

Snelle levering en lekker eten

Saskia
17 August 2021

Het smaakte weer prima en snel bezorgd

Roy ten Brinke
7 August 2021
Patty
6 August 2021
Dennis
30 Juli 2021

Altijd goed en snel.. van A tot Z perfect ❤️

Tony
25 Juli 2021

Had de super shoarma besteld, maar het was een normaal bakje en was iets meer dan de helft vol.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marcel
23 Juli 2021

Heerlijk gegeten, de pindasaus miste helaas bij de spareribs.

Janneke Stoelwinder
23 Juli 2021

Altijd tevreden, top +

Mark Grevinga
19 Juli 2021
Pamela
12 Juli 2021

Lekker eten

Robert Vinke
10 Juli 2021

Duidelijke bestellijst , goed eten en lekker warm De bezorging werd optijd gebracht op afgesproken tijd

Ans
5 Juli 2021

We hebben weer gesmuld van onze warme maaltijd. Zeker een aanrader bij jullie. Top!!

Jessica
4 Juli 2021

Wow wederom heerlijk gegeten die spare ribs echt super super Zelfs de anderen vonden t geweldig zeker voor herhaling De recepten NIET veranderen graag

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Aimee
30 Juni 2021

Snelle levering en het eten was super lekker!

Jordy
23 Juni 2021
Simone
22 Juni 2021
Roy ten Brinke
20 Juni 2021
Max
19 Juni 2021

Heerlijke spareribs

Franky
18 Juni 2021
Joachim
17 Juni 2021

Mooi op tijd voor het voetbal en altijd goed

Joshua
16 Juni 2021
Miranda v H
14 Juni 2021

Top, op tijd warm en het belangrijkste lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Pamela
10 Juni 2021
Hans Reefman
8 Juni 2021

Weer prima voor elkaar

Theo
7 Juni 2021

Smaakte weer heerlijk. Goed bord vol, net iets teveel, voor mij dan.

temmink
5 Juni 2021

was lekker

Van der weide
5 Juni 2021
Beijerink
5 Juni 2021

Perfect! En heerlijk vroeger dan de status aan gaf.... we bestelden om 17 40, de status zei 18.45 en het werd geleverd al om 18.00u!!

Bjorn
4 Juni 2021

Eten altijd goed daar kunnen vele nog van leren

Roe
30 Mai 2021

Het was weer heerlijk!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Pamela
22 Mai 2021

Zo als gewoonlijk weer heerlijk gegeten

Franky
18 Mai 2021

Was weer heerijk

Jordy
16 Mai 2021
Pamela
15 Mai 2021

Heerlijk zoals gewoonlijk

Simone
15 Mai 2021
temmink
14 Mai 2021

goed

Jordy
12 Mai 2021
Harry Waijers
9 Mai 2021

Het eten was weer buitengewoon goed. En ondanks dat de bestelling gedaan is op moederdag toch lekker vlot geleverd. Dank je wel Snekkie.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

M. v.d. Tol
1 Mai 2021

Het eten was prima, en goed warm. Het was ruim op tijd bezorgd.

Denise en jan
27 April 2021

Super eten gister lekker pizza gehad de devils spareribs zijn ook mijn favo 😍😍

Kim
26 April 2021

Zoals elke keer, lekker op smaak en snelle levering.

Rk
18 April 2021

Lekkere honing ribs met goed doorbakken friet.bestelling snel bezorgd

Attila Foldes
17 April 2021
Kim
16 April 2021

Snelle levering, goede smaak. Vond jammer dat de eten op grond werd gelegd ivm 1,5 m. Tip: op een warmhoudbox/grote foambox plaatsen.

Jasmijn
16 April 2021

De bestelling was heel snel bezorgd en het eten was erg lekker

Manuela de jonge
10 April 2021

Wij hebben vaker besteld bij snekkie . Maar is een aanrader goed eten is lekker.

Besselink
10 April 2021

2 keer niet gekregen wat ik besteld heb een keer geen schippersbal gekregen en een keer geen bamibal met mayonaise en 2 keer eten koud

Luttikholt
9 April 2021

Het eten was heerlijk en goed gemaakt

Harry waijers
5 April 2021

Bestelling op 2e Paasdag. Toch nog redelijk op tijd. Wel weer lekker en goed warm. Top snekkie. Fijne Pasen

Danny
4 April 2021

Super lekker zoals altijd 👍👌

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ailleen.
4 April 2021

Helaas zaten er geen kruiden op de patat waar we wel om gevraagd hadden. De kip was droog, ben ik niet gewend van jullie.

Marsha
27 März 2021

Wij bestellen hier geregeld. Altijd goed. Maar deze keer was de patat keihard. Leek wel 2x gebakken. En er miste ook de extra knoflooksaus die we hadden besteld.

Anoniem
25 März 2021

Ik heb al heel vaak besteld bij snekkie En altijd vriendelijk en goed eten , Snel bezorgd , Echt netjes Groetjes

Gerrit
22 März 2021

Zoals altijd heerlijk gegeten. Het bezoek vond het eren ook heerlijk en was blij met het gratis blikje drinken. Ga zo door Anton en het team

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Marc huls
21 März 2021
Ans
19 März 2021

Ik kan het iedereen aanbevelen. Het is altijd lekker

Jousef Sakar
15 März 2021

Top bedrijf!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Toos
13 März 2021

Het eten was prima niets over te klagen. Dankjewel

Elviera
9 März 2021

Snelle service. Goed warm en prima van smaak. Misschien op het vlees iets minder zout

Nikki
8 März 2021
Tim Visser
3 März 2021
Marco
2 März 2021

Zeer goede en snelle levering Eten was heerlijk

Maria
2 März 2021

These were the best fries I have had in a long time! They were super crispy and the sauces were amazing as well

Joshua
2 März 2021

Lekker snel bezorgd en lekker eten een aanrader

Jeannette
28 Februar 2021
Pamela
23 Februar 2021
Yenna
22 Februar 2021

Was weer lekker aan de patat was te zout voor mij

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Meriam
21 Februar 2021

Erg lekker en een goeie prijs-kwaliteit verhouding. De bezorger was GEEN minuut te laat. Goede eerste ervaring!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joshua
21 Februar 2021

Altijd lekker eten alleen was dit keer de bezorging wat minder heb een uur moeten wachten op mn eten

Muller
20 Februar 2021

Prima

Linda
16 Februar 2021

Was super lekker en veel dus super goed oja en snel bezorgt

Pamela
14 Februar 2021

Zo als altijd weer heerlijk

Beijerink
13 Februar 2021

Heerlijke maaltijden! En altijd vers, warm, smaakvol en knapperig.

De visser
9 Februar 2021

Heerlijk zoals altijd

Nikki
6 Februar 2021
Ans
5 Februar 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Top!

Beijerink
30 Januar 2021

Prima!!

H. de Ruyter-de Roo
29 Januar 2021

Zoals altijd, lekker gegeten en binnen een half uur gebracht. Echt perfect.......en natuurlijk bij Snekkie zelf besteld, zonder tussenpersoon!!

Pamela
28 Januar 2021

Zoals je gewoonlijk weer heerlijk

Tom Elfring
25 Januar 2021

Kebab en Vlaamse Friet was weer heerlijk. Door goede verpakking was de temperatuur prima. Uiterst vriendelijke bezorging. Top!

Andy
22 Januar 2021

1,5 uur voor drie kapsalons.

Rosita
17 Januar 2021
Jousef Sakar
10 Januar 2021

Beste van Enschede!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Nikki
9 Januar 2021
Pamela
4 Januar 2021
Ans
29 Dezember 2020

Oh het was weer superlekker zoals altijd. Heerlijk warm ook. Echt een aanrader! In het nieuwe jaar zullen we zeker weer vaak bestellen. Supertevreden!

Wemekamp
27 Dezember 2020
Karin
22 Dezember 2020

Altijd lekker en snel. Omdat de pizza nabezorgd werd (zonder dat er lang tussen zat), kregen we een fles cola erbij, top!

Stephanie
20 Dezember 2020
temmink
19 Dezember 2020
Pamela
18 Dezember 2020
Pieter
15 Dezember 2020

Super lekker en echt stipt op de aangegeven tijd!

Ans
15 Dezember 2020

Altijd lekker en warm. Top!

H. de Ruyter-de Roo
8 Dezember 2020

Het was weer lekker, maar dat is heel gewoon bij Snekkie. Daarom bestellen we daar van tijd tot tijd een lekkere hap.

Erik
7 Dezember 2020

Simpel : Wij bestellen altijd de honingRibs en de devilsRibs. HEERLIJK !!! Beste spareribs, in ieder geval, van oost Nederland.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

kim
7 Dezember 2020

Super lekkere sparibs. Alleen het vlees heeft soms iets teveel vet. Devil ribs, lekkerste marinade van Enschede!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Damhuis
6 Dezember 2020

Het eten kwam koud aan smaak was niet goed bamischijf ontzettend klef

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Van Veen Vriezema
5 Dezember 2020

Was heerlijk, super lekker was eerder bezorgd dan we doorkregen via de mail. Perfect

Familie Morris
3 Dezember 2020

Hamburger besteld... Ging er vanuit dat het om hamburgers ging inclusief een broodje, vooral voor die prijs. Kreeg alleen hamburgers met uien erop, dit had ik niet van jullie verwacht, duidelijker op de site zetten. Al helemaal aangezien we een vaste klant van jullie zijn, was helaas erg Teleurstellend.

Arnold
29 November 2020

Top en snel zoals altijd

Linda
28 November 2020

Lekker eten. Vooral de cordon blue is erg lekker. Top! Op zaterdag is het wat drukker dus duurt het wat langer maar kwaliteit blijft!

Ans
22 November 2020

Het was weer heerlijk zoals het altijd is. Top!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

M.d
18 November 2020

Heel onbeleefd aan de deur, op geld uit dat ik al had betaald! En heel weinig voor de prijs.

Tim Visser
16 November 2020
R.J.
14 November 2020
Alwin
14 November 2020

Lekker eten, perfect op tijd volgend afspraak... kan niet beter.

Zweers
7 November 2020

Zeer lekker gegeten

Beijerink
6 November 2020

Heerlijke, niet-vette loempia met zalig-knapperige aardappelschijfjes. Berehap was heerlijk warm en lekker met knapperige frietjes!!

Smit
6 November 2020

als je aangeeft dat je bestelling om 17.45 mag worden bezorgd, verwacht je niet dat die pas om 18.20 komt. ondanks 2 mailtjes van 18.00 uur komt het om 18.10 dat de bestelling onderweg is. als diabeet is op tijd eten belangrijk ook al is het dan een keer een snack

Helene wieringa
2 November 2020

Precies op tijd klaar en erg lekker.

Harry waijers
1 November 2020

Lekker snel. En dat op zondag. Super. Heerlijk gegeten en lekker warm.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Patty
27 Oktober 2020

Het was zoals altijd super lekker..

Do
24 Oktober 2020

De aard waren goed en knapperig gebakken zoals ik had gevraagd. De spare ribs waren helaas niet zo mals als dat ik van snekkie gewend ben en ze waren ook niet zo goed gemarineerd als dat ik gewend ben van jullie. Ik had de hele bestelling gevraagd zonder tomaat ivm allergie. In de salade zat tomaat. De bestelling zou om 19.10 er zijn, om 19.17u kreeg ik pas een berichtje dat de bestelling onderweg was. Wat ik erg jammer vond, want het duurde dus langer voordat t er was...

M. v.d. Tol
23 Oktober 2020
Fam wolbers
22 Oktober 2020

Is altijd lekket zeer tevreden ook de bezorging is goed van mij 10 kruisjes hoor

Pamela
22 Oktober 2020
Arnold
16 Oktober 2020

Top zoals altijd

Wijnen
11 Oktober 2020

Had een shoarma kipfilet schotel besteld zonder groente erin of erdoor. Krijg ik door de kipdoner toch van alles erdoor! Was mijn eerste en tevens mijn laatste bestelling, app gelijk gewist!

gert
5 Oktober 2020

begreep was taai,niet lekker, bamibal was goed,maar de mayonaise niet lekker,patat oorlog was goed. totaal 6 min beoordeling

Tineke
5 Oktober 2020

Lekker eten en snelle bezorging. Vriendelijk personeel.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Hicham
3 Oktober 2020

Altijd goed eten en schoon ben vaste klant

Japink
1 Oktober 2020
Dess
29 September 2020
Susan walda
29 September 2020

Het eten was zo als gewoonlijk weer heerlijk

temmink
28 September 2020
Manon
26 September 2020
Japink
25 September 2020
Joshua
24 September 2020

Zoals altijd lekker eten en mooi optijd

Carlo
22 September 2020
Erik
19 September 2020

De beste (devils en honing) spareribs van oost Nederland en precies op de gevraagde tijd bezorgd. TOP!!!

Henri
19 September 2020
Yolanda Pieloor
16 September 2020

Heerlijk als vanouds. Ook eerder bezorgd dan voorspeld. Top.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Joshua
9 September 2020
Elles
3 September 2020

Super lekker!! Die halve haan is echt goed gekruid en de aardappels ook lekker. Mijn geld waard!

Anoniem
30 August 2020

Smaakt beter dan andere snackbars ;)

Smit
24 August 2020

Snel, lekker. Top

Wesley
21 August 2020

Top!

Gb
17 August 2020

Heerlijke pizza stadsveld, perfect gemaakt! Daarom eet ik hier al 15+ jaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Anet
15 August 2020

Het was weer heerlijk! En qua bezorging was het ook weer netjes een paar minuten voor de aangegeven bezorgtijd. Bedankt! (En tot de volgende bestelling!)

temmink
15 August 2020

lekker

temmink
25 Juli 2020

het was heerlijk

Wes
19 Juli 2020

goed te doen bestel geregeld hier

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Kapsalon
14 Juli 2020

goeie kapsalon,goeie prijs.

Leo
14 Juli 2020

Op tijd bezorgd Eten heel lekker

Hennie
13 Juli 2020
Cb
10 Juli 2020

Blikje cola zat er niet bij

Rob
10 Juli 2020
temmink
27 Juni 2020

was heerlijk

R z
26 Juni 2020

netjes volgens afspraak geleverd

M.schouwink
25 Juni 2020
J.S.
24 Juni 2020

Zijn erg tevreden, vriendelijke bezorgers, plm 30 minuut wachttijd, prima in orde 👌

H R
22 Juni 2020

Zoals gewend, prima en keurig op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

De vogel
20 Juni 2020

Smaakte goed bezorging snel geleverd

koops
15 Juni 2020

nieuwe klant en zeer tevreden

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Karin
14 Juni 2020
Hennie
7 Juni 2020
IW
7 Juni 2020

Weer super smakelijk allemaal.

Marcel
7 Juni 2020

Heerlijk gegeten, maar het eten werd half uur eerder bezorgd dan aangevraagd. Hier voor zou ik een compensatie krijgen, maar deze heb ik nog niet ontvangen.

Johny
6 Juni 2020
Denise
1 Juni 2020

Wij bestellen al jaren bij snekkie hij is 1 van de beste van enschede , lekkere devil spareribs, de gyros met ui , shoarma etc. Dikke 5 sterren snekkie!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

IWB
1 Juni 2020

Loempia schotel en dan nog gratis blikje drinken. SUPER lekker. Voor herhaling vatbaar.

Hennie
31 Mai 2020
Hennie
29 Mai 2020
Matthijs
24 Mai 2020

Snelle en vriendelijke service!

M. v.d. Tol
23 Mai 2020

De bezorgster stond aan de verkeerde deur aan te bellen waarna ik een telefoontje krijg dat ik niet thuis ben. Oeps, sorry, ik keek niet goed. Het eten was wederom prima

Des
20 Mai 2020

Lekker eten! En super snelle bezorging!

Marcel
16 Mai 2020

Was weer lekker! De aardappeltjes van mijn kapsalon waren wel een beetje taai. Maar normaal is t heerlijk!

Mariëtte v.d. Tol
16 Mai 2020
Ten
10 Mai 2020
Henri
4 Mai 2020

Kipfilet heerlijk, sate gegrild en ook schnitzel lekker op bakplaat of pan (niet in het vet “gegooid” Kortom: prima kwaliteit

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Patty
4 Mai 2020

Het was weer heerlijk!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

JS
3 Mai 2020

Heel tevreden

Karin
2 Mai 2020
Assyria
1 Mai 2020
Marcel
29 April 2020

De Spareribs waren heerlijk, echter de smaak van de pindasaus was verbrand.. daar waar het normaal heerlijke pindasaus is..

Henri
27 April 2020

Super lekkere gegrilde Sate, keurig op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Dalsem
25 April 2020

Eten was lekker, patat knapperig en warm 👍 maar het wachten erop duurde lang! Voor de kids té lang! Rond 17:50 besteld en iets na half 8 bezorgd (indicatie bezorgtijd was 19:10). Niet gewend trouwens van Snekkie dus misschien met goede reden? Deze helaas niet vernomen, ook niet bij het afleveren!

Ken
25 April 2020

Snel en geleverd en eten was lekker en goed warm top 👍👍

JS
22 April 2020
Johny
14 April 2020
Ronald
13 April 2020

Heerlijk eten en snel bezorgd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Michel
13 April 2020

Was erg lekker en vers! Voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.

Ans
11 April 2020

Het was weer heerlijk! En altijd ruime porties. Top!

Kapsalon
6 April 2020
Janneke van klaveren
5 April 2020

Super service, snel en heerlijk eten ! Gaan we vaker bestellen

S Baldewsing
1 April 2020

Geweldige service en heerlijke eten!!!!

Jons
30 März 2020
H R
29 März 2020

Keurig op tijd, volgens afspraak en eten was zoals gewend prima,

Loes
28 März 2020

Lekkere kapsalon!

Henry ten Berge
26 März 2020

De spicy spareribs waren weer van zeer goede kwaliteit en smaak.

Enschede
25 März 2020
Ans
24 März 2020

Heerlijk gegeten weer. Top!

Blue
17 März 2020

Het eten is super! Warm, goed gekruid en heel snel bezorgd. Wij zijn zeker tevreden.

M.v.d.Tol
8 März 2020
Rob
26 Februar 2020
Gayt
26 Februar 2020

Lekker als altijd!

Alexander
10 Februar 2020

Goed warm en snel geleverd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas länger dauern als gewöhnt.